Skip to main content

Positieve gevolgen

Persbericht juli 2017

De oprichting van Ons Fonds heeft veel positieve gevolgen voor gezamenlijke activiteiten van ondernemers. Inmiddels zijn twaalf verenigingen actief, met tientallen bestuurders. Iedere ondernemer die een toeslag betaalt op de OZB kan zich aanmelden als lid (via de website Ons-Fonds.nl) en daarmee zeggenschap uitoefenen op de besteding van de gelden.

Er zijn diverse nieuwe samenwerkingsverbanden gesmeed. Zo werken de ondernemers op de bedrijventerreinen in Bodegraven samen in het OCB (Ondernemers Collectief Bodegraven). Maarten Veerman is voorzitter van deze vereniging.

De ondernemers in Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen hebben zich verenigd onder de noemer Wierickeland. Ook hun collega’s in de Meije, Reeuwijk-Dorp en aan de Dammekant in Bodegraven hebben een vereniging opgericht. Elf Graven behartigt de belangen van en in de recreatieve sector, in Reeuwijk zijn de ondernemersverenigingen AAR, Zoutman en Bruggeakker actief. Bodegraven kent ook nog de VOKB en Rijnhoek. Meer informatie over de diverse verenigingen is terug te vinden op de website www.ons-fonds.nl.