Skip to main content
Nice to know

Nominaties ondernemersprijs Midden-Holland

By 25 november 2015One Comment

Twee bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. Brood & Co in de categorie detailhandel en horeca en Boska in de categorie grootzakelijk. Vrijdag 20 november 2015 presenteerden beide bedrijven zich in het oude stadhuis van Gouda aan de jury van de regionale ondernemerspijs. Aan deze prijs doet een groot aantal bedrijven mee uit de gemeenten: Gouda, Waddinxveen, Krimpenerwaard, Zuidplas en Bodegraven-Reeuwijk.

Brood & Co van Carla en Ko van Dalen uit Bodegraven is genomineerd vanwege het opvallende concept van het bedrijf waar ambachtelijk brood en gebak in een groeiend aantal moderne winkels in de regio met succes wordt aangeboden. Belangrijkste succesfactor volgens Ko van Dalen is “hart hebben voor het bakkersvak”.
Boska van Martijn Bos komt voort uit de smederij van zijn grootvader. De specialist in fijne metalen is zich gaan toeleggen op ‘gereedschap’ voor kaasbewerking. De Boska kaasschaaf is daarin toonaangevend. “Er is een wereld te winnen voor kaasgereedschap”, als dus Martijn Bos. “Onze campagne is “Kaas is fun” en dat vraagt om mooie bewerking van kaas met goede gereedschappen”.

“Burgemeester Christiaan van der Kamp feliciteert beide bedrijven met hun nominatie. Binnen een groot aantal kanshebbers in de regio zijn beide bedrijven de jury terecht opgevallen. Zij hebben een bijzonder goed verhaal te vertellen over hun eigen unieke aanpak van productie en ondernemerschap. Ik ben zeer trots op deze voordrachten en denk dat deze bedrijven ook in de volgende ronde van de ondernemersprijs hoge ogen zullen gooien”.

De uitslag van de ondernemersprijs Midden-Holland is op 11 januari 2016. De twee bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk gaan hiervoor de strijd aan met zeven andere bedrijven uit de regio.

One Comment

Leave a Reply